Semua ebook dalam website ini tidak berbayar. Jika ada link yang meminta bayaran atau ada link yg error mohon sampaikan ke kami dengan memberi komen di kolom komentar beserta link postingan kami yg bermasalah. Terimakasih banyak.

Saturday, August 24, 2013

Contoh Soal Listening TOEFL Beserta Audio MP3 Kunci Jawaban (Post-Test Longman)

Contoh Soal Listening TOEFL Beserta Audio MP3 Pembahasan Jawaban

Pada postingan sebelumnya telah kami posting Contoh Tes Listening TOEFL Beserta Audio MP3 Kunci Jawaban yang di mana sebagai post-test bagi Anda sebelum belajar listening comprehension.

Maka postingan ini terkait Contoh Soal Listening TOEFL Beserta Audio MP3 Pembahasan Jawaban diperuntukkan sebagai post-test setelah Anda mempelajari terkait skill yang harus Anda kuasai dalam menjawab listening TOEFL di menu belajar listening comprehension.

Ada beberapa hal yang mesti Anda ketahui sebelum mengikuti sesi listening TOEFL test. Tips-tips listening itu bisa berupa pengetahuan terkait jumlah soal, tipe-tipe soal dalam sesi listening yang di bagi ke dalam 3 bagian, cara perhitungan skor TOEFL, Tips Mengerjakan Soal TOEFL Listening dengan Mudah secara umum, Tips Menjawab soal TOEFL Listening Part A dengan Mudah (khusus bagian A), dan tips-tips lainnya. Anda bisa mencari di buku-buku TOEFL, ataupun di situs-situs TOEFL yang menyediakan materi listening TOEFL.

Silahan download Audio MP3 untuk materi soal listening TOEFL ini.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SECTION 1 
LISTENING COMPREHENSION 
Time—approximately 35 minutes 
(including the reading of the directions for each part) 
In this section of the test, you will have an opportunity to demonstrate your ability to understand
conversations and talks in English. There are three parts to this section. Answer all the questions on
the basis of what is stated or implied by the speakers you hear. Do not take notes or write in your test book at any time. Do not turn the pages until you are told to do so.

Part A 
Directions: In Part A you will hear short conversations between two people. After each conversation,
you will hear a question about the conversation. The conversations and questions will not be repeated. After you hear a question, read the four possible answers in your test book and choose the
best answer. Then, on your answer sheet, find the number of the question and fill in the space that
corresponds to the letter of the answer you have chosen.

Listen to an example.

On the recording, you hear:
(man) That exam was just awful.
(woman) Oh, it could have been worse.
(narrator) What does the woman mean?

In your test book, you read:
(A) The exam was really awful.
(B) It was the worst exam she had ever seen.
(C) It couldn't have been more difficult.
(D) It wasn't that hard.

You learn from the conversation that the man thought the exam was very difficult and that the woman disagreed with the man. The best answer to the question, "What does the woman mean?" is (D), "It wasn't that hard." Therefore, the correct choice is (D).

1.
A) He'll correct the exams this afternoon.
B) The exam will be at noon.
C) He will collect the exams at 12:00.
D) The tests will be graded by noon.

2.
A) Martha applied for a visa last month.
B) Martha's visa will last for only a month.
C)Martha arrived last month without her visa.
D) One month ago Martha got her visa.

3.
A) The professor described what the students should do.
B) There was a long line to register for the required class.
C) It is a requirement for each professor to teach at least one course.
D) The professor required the class to prepare an outline.

4.
A) Chuck had improved.
B) This visit was better than the last.
C) Chuck looked at him in the hospital.
D) Chuck didn't seem to be doing very well.

5.
A) She thinks the tuition should be raised.
B) The semesters tuition is quite affordable.
C) She doesn't have enough money for her school fees.
D) She has more than enough for tuition.

6.
A) He thinks he got a good grade.
B) The history grades were all C or above.
C) No one got history grades.
D) There were no high scores.

7.
A) The parking lots were full before 10:00.
B) It was impossible to start class by 10:00.
C) He parked the car before class at 10:00.
D) The possibility of finding a place to park increased.

8.
A) She's found a new ring.
B) She needs to help him find something.
C) She's shopping for a carpet.
D) She's thankful she has a rag.

9.
A) In a department store
B) In a bank
C) In an accounting firm
D) In a checkout line

10
A) Jane usually visits San Francisco for her vacations.
B) Jane's cousin often visits San Francisco.
C) Whenever there's a holiday, Jane's cousin goes to San Francisco.
D) Whenever there's a holiday, Jane leaves San Francisco.

11.
A) He'd really like to have something to eat.
B) Because he's weak, he can't eat.
C) It's been weeks since he's had anything to eat.
D) He hasn't felt like eating for weeks.

12.
A) Traffic should not be allowed.
B) She thinks that the traffic should stay outside.
C) She agrees that the traffic is noisy.
D) She'll stay outside with the man.

13.
A) The headings for today's reading assignment.
B) The chance to make the headlines.
C) Her reading ability.
D) The daily newspaper.

14.
A) The bus trip is only five minutes long.
B) The man missed the bus by five minutes.
C) The man should hurry to catch the bus.
D) The bus was five minutes late.

15
A) It's not possible to pass the class.
B) She'll definitely fail.
C) It's always possible.
D) She shouldn't say anything about the class.

16.
A) She gave Tom money to pay the rent.
D) She was given money for the rent.
C) Tom borrowed money for the rent.
D) She had some money to lend.

17.
A) The cake is extremely good.
B) He never tasted the cake. 25.
C) He wished he hadn't tasted the cake.
D) The cake has never been very good.

18.
At the corner she ran into another car.
She ran to Carl because she cared.
She unexpectedly met one of her relatives.
Carl was running from place to place.

19.
A) She shouldn't leave her purse here.
B) She's probably in the apartment.
C) Her purse must not be in the apartment.
D) She left without taking her purse

20.
A) The landlord failed to collect rent on the first of last month.
B) The tenants absolutely must pay rent at the beginning of the month.
C) The landlord will not fail to collect your rent on the first of next month.
D) It is important to call the landlord about rent on the first of the month.

21
(A) Taking the car out for a test drive
(B) Listening to the noises
(C) Fixing the car herself
(D) Getting the car repaired

22.
(A) Martha s jobs are easy.
(B) It's easy to hold two jobs.
(C) It's better for Martha to have two jobs.
(D) Martha should slow down.

23.
(A) The plane took off just after he arrived.
(B) He arrived just after the plane took off.
(C) He wasn't in time to catch the plane.
(D) He arrived too late to catch the plane.

24.
A) He agrees with the woman's suggestion.
B) Parking is not free on the weekend.
C) It is not necessary for them to park.
D) He thinks they don't have to pay.

25.
A) He is eager to leave his job.
B) He is unhappy at the thought of retiring.
C) He couldn't be unhappier about retiring.
D) He is retiring too soon.

26.
A) He got the car he really wanted.
B) He didn't get a new car.
C) The car that he got was not his first choice.
D) He didn't really want a new car

27
A) Mr. Drew pointedly asked the president about the committee.
B) The president pointed to Mr. Drew's head.
C) Mr. Drew became head of the new commission.
D) Mr. Drew was committed to the president's appointments.

28
A) She felt inferior.
B) She wasn't furious.
C) She felt there should have been more fairness.
D) She was extremely angry.

29
A) The man would do the dishes.
B) The plates did not need to be washed.
C) The man would not be ready to go.
D) The dishes would not be done.

He knew that grapes were cheaper than cherries.
He didn't know that grapes were cheaper than cherries.
He bought grapes because they were cheaper than cherries.
He didn't buy either grapes or cherries because of the price.

Part B
Directions: In this part of the test, you will hear longer conversations. After each conversation, you
will hear several questions. The conversations and questions will not be repeated.
After you hear a question, read the four possible answers in your test book and choose the best
answer. Then, on your answer sheet, find the number of the question and fill in the space that
corresponds to the letter of the answer you have chosen.
Remember, you are not allowed to take notes or write in your test book.

31.
A) Attend a football game alone.
B) Go to a sporting event.
C) Eat in the cafeteria and study.
D) See a play.

32.
A) It's the final game of the season.
B) It's better than the drama department's play.
C) It's a very important game.
D) It's close to the cafeteria.

33.
A) A play.
B) A game.
C) A study group meeting.
D) Dinner in the cafeteria.

34.
A) Saturday night.
B) After dinner in the cafeteria.
C) Sunday afternoon.
D) Maybe next weekend.

35.
A) Trash orbiting Earth.
B) A trip by an astronaut to the Moon.
C) The overabundance of garbage on Earth.
D) Becoming space scientists.

36.
A) From a lecture.
B) In a magazine article.
C) In a book.
D) On a television program.

37.
A) 17,000 pounds
B) 3,000 tons
C) 3,000 pounds
D) 300 tons

38.
(A) She will be able to travel in space.
(B) The problem will take care of itself.
(C) Scientists will find solutions to the problem.
(D) The junk will fall to Earth.

Part C
Directions: In this part of the test, you will hear several talks. After each talk, you will hear some
questions. The talks and questions will not be repeated.
After you hear a question, read the four possible answers in your test book and choose the best
answer. Then, on your answer sheet, find the number of the question and fill in the space that
corresponds to the letter of the answer you have chosen.

Here is an example.
On the recording, you hear:
(narrator) Listen to an instructor talk to his class about painting.
(man) Artist Grant Wood was a guiding force in the school'of painting known as American regionalist, a style reflecting the distinctive characteristics of art from rural areas of the United States. Wood began drawing animals on the family farm at the age of three, and when he was thirty-eight one of his paintings received a remarkable amount of public notice and acclaim. This painting, called "American Gothic," is a starkly simple depiction of a serious couple staring directly out at the viewer.

Now listen to a sample question.
(A) (narrator) What style of painting is known as American regionalist?  .

In your test book, you read:
(A) Art from America s inner cities
(B) Art from the central region of the United States
(C) Art from various urban areas in the United States
(D) Art from rural sections of America

The best answer to the question "What style of painting is known as American regionalist?" is (D),
"Art from rural sections of America." Therefore, the correct choice is (D).

Now listen to another sample question.
(A) (narrator) What is the name of Wood's most successful painting?

In your test book, you read:
(A) "American Regionalist"
(B) "The Family Farm in Iowa"
(C) "American Gothic"
(D) "A Serious Couple"

The best answer to the question, "What is the name of Wood's most successful painting?" is (C),
"American Gothic." Therefore, the correct choice is (C).

Remember, you are not allowed to take notes or write in your test book.

39.
A) On the first day of class 46.
B) In the middle of the semester
C) At the end of class
D) In the final week of the semester

40.
A) Later today 47.
B) By Friday of this week
C) In two weeks
D) In three weeks

41.
A) Journal and magazine articles
B) Books from outside the library 48.
C) Books listed in student journals
D) Both books and journals

42.
A) Two
B) Three 49.
C) Five
D) Seven

43.
A) In winter
B) In spring
C) In summer
D) In fall 50.

44.
A) Seasonable, with warm summers and cold winters.
B) Fairly constant and moderate.
C) Very humid.
D) Extremely hot year-round.

45.
A) They come from the Southwest.
B) They come most days of the year.
C) They are the hardest during the night.
D) They increase the humidity.

46.
(A) Preparing for a trip
(B) Writing a report about the weather
(C) Beginning a study of the weather
(D) Buying warm clothes for a trip

47.
(A) Modern American Authors
(B) United States History
(C) American Democracy
(D) Nineteenth-Century American Literature

48.
(A) The death of Abraham Lincoln
(B) The beauty of American democracy
(C) The raising of plants
(D) The maturity of poetry

49.
(A) It's a poem about the author.
(B) It's a poem about Abraham Lincoln.
(C) It's a collection of twelve poems that remained unchanged.
(D) It's a volume of poetry that grew with its author.

50.
(A) "Leaves of Grass"
(B) "Song of Myself"
(C) "When Lilacs Last in the Dooryard Bloomed"
(D) "American Democracy"

This is the end of Section 1
Stop work on Section 1.
Turn off the recording.


Kunci Jawaban 

1. D 11. A 21. D 31. B 41. D 
2. D 12. C 22. D 32. C 42. D 
3. A 13. D 23. A 33. A 43. B 
4. D 14. C 24. D 34. D 44. B 
5. C 15. C 25. A 35. A 45. B 
6. D 16. B 26. C 36. D 46. A 
7. A 17. A 27. C 37. B 47. D 
8. C 18. C 28. D 38. C 48. B 
9. B 19. B 29. D 39. B 49. D 
10. A 20. B 30. B 40. C 50. B


Don't Miss



2 comments:

Anonymous said...

Maaf, link download MP3 nya dimana ya? bisa kirimkan ke rahmad.ub@gmail.com

Syukron.

St Hafsah said...

Link download nya ada di atas. Silahkan dibaca, disimak

Post a Comment