Semua ebook dalam website ini tidak berbayar. Jika ada link yang meminta bayaran atau ada link yg error mohon sampaikan ke kami dengan memberi komen di kolom komentar beserta link postingan kami yg bermasalah. Terimakasih banyak.

Sunday, September 22, 2013

Soal Tes TOEFL dan Pembahasan Jawaban Structure (Model Test 6 by Cliffs)

Soal Tes TOEFL dan Pembahasan Jawaban Structure (Model Test 6 by Cliffs)


Anda akan mendapatkan tiga sesi pada soal TOEFL ITP. Sesi pertama yaitu listening comprehension, structure and written expression, dan reading comprehension

Pada sesi listening comprehension, Anda akan menemui 50 soal yang terbagi atas tiga bentuk. Anda hanya mempunyai 55 menit untuk mengerjakan ke 50 soal itu. Lihat menu belajar listening comprehension untuk info lebih lengkap.

Pada sesi structure and written expression, Anda akan dihadapkan pada 40 soal yang terbagi atas dua bentuk. Anda mesti menjawab ke 40 soal itu hanya dalam waktu 25 menit. Silahkan lihat menu structure and written expression untuk info lebih jauh.

Untuk sesi reading comprehension, Anda mempunyai waktu 55 menit untuk menjawab 50 soal reading. Silahkan kunjungi menu reading comprehension untuk info lebih lanjut.

Soal TOEFL (Structure Test 6)

DIRECTIONS
Questions 1 – 15 are incomplete sentence. Beneath each sentence you will see four words of phrases, marked (A), (B), (C), and (D). Choose the one word or phrase that best completes the sentence. Then on your answer sheet, find the number of the question and fill in the space that corresponds to the letter of the answer you have chosen. Fill in the space so that the letter inside the oval cannot be seen.


1. George did not do well in the class because _______________
A. he studied bad
B. he was not good studywise
C. he was a badly student
D. he failed to study properly

2. This university's programs __________________ those of Harvard.
A. come second after
B. are second only to
C. are first except for
D. are in second place from

3. The more she worked _____________________
A. the less she achieved
B. she achieved not enough
C. she did not achieve enough
D. she was achieving less

4. _____________ the best car to buy is a Mercedes Benz.
A. Because of its durability and economy,
B. Because it lasts a long time, a it is very economical.,
C. Because of its durability and it is economical,
D. Because durably and economywise it is better than all the others,

5. When Henry arrived home after a hard day at work, ______________
A. his wife was sleeping
B. his wife slept
C. his wife has slept
D. his wife has been sleeping

6. He gave ________________________
A. to the class s a tough assignment
B. the class a tough assignments
C. a tough assignment for the class
D. an assignment very tough to the class

7. People all over the world are starving __________________________
A. greater in numbers
B. in most numbers
C. more numerously
D. in greater numbers

8. It was not until she arrived in class__________ realized she had forgotten her book
A. when she
B. and she
C. that she
D. She

9. John has not been able to recall where ____________________
A. does she live
B. she lives
C. did she live
D. lived the girl

10. Ben would have studied medicine if he___________to a medical school.
A. could be able to enter
B. had been admitted
C. was admitted
D. were admitted

11. He entered a university_________________
A. when he had sixteen years
B. when sixteen years were his age
C. at the age of sixteen
D. at age sixteen years old

12. The jurors were told to _________________________
A. talk all they wanted
B. make lots of expressions
C. speak freely
D. talk with their minds open

13. Those students do not like to read novels_________test books.
A. in any case
B. forgetting about
C. leaving out of the question
D. much less

14. He____________looked forward to the new venture.
A. eagerly
B. with great eagernes
C. eagernessly
D. in a state of increasing eagerness

15. The families were told to evacuate their houses immediately _____.
A. at the time when the water began to go up to
B. when the water began to rise
C. when up was going the water
D. in the time when the water raised

Kunci Jawaban Soal TOEFL (Structure 6)

1. D
2. B
3. A
4. A
5. A
6. B
7. D
8. C
9. B
10. B
11. C
12. C
13. D
14. A
15. B

Pembahasan Jawaban Soal TOEFL (Structure 6)

Pembahasan jawaban dari Soal TOEFL dan Pembahasan Structure (Structure 6) akan kami jelaskan ke depannya. Saat ini kami fokuskan pada soal TOEFL dan jawaban. Kami sarankan Anda untuk berlangganan pada blog Pusat TOEFL ini untuk bisa terus mendapatkan soal-soal TOEFL ITP.

Don't Miss