Monday, September 16, 2013

Soal Tes TOEFL dan Pembahasan Jawaban Structure (Model Test 5 by Cliffs)

Soal Tes TOEFL dan Pembahasan Jawaban Structure (Model Test 5 by Cliffs)

Anda akan mendapatkan tiga sesi pada soal TOEFL ITP. Sesi pertama yaitu listening comprehension, structure and written expression, dan reading comprehension

Pada sesi listening comprehension, Anda akan menemui 50 soal yang terbagi atas tiga bentuk. Anda hanya mempunyai 55 menit untuk mengerjakan ke 50 soal itu. Lihat menu belajar listening comprehension untuk info lebih lengkap.

Pada sesi structure and written expression, Anda akan dihadapkan pada 40 soal yang terbagi atas dua bentuk. Anda mesti menjawab ke 40 soal itu hanya dalam waktu 25 menit. Silahkan lihat menu structure and written expression untuk info lebih jauh.

Untuk sesi reading comprehension, Anda mempunyai waktu 55 menit untuk menjawab 50 soal reading. Silahkan kunjungi menu reading comprehension untuk info lebih lanjut.

Soal TOEFL (Structure Test 5)

DIRECTIONS
Questions 1 – 15 are incomplete sentence. Beneath each sentence you will see four words of phrases, marked (A), (B), (C), and (D). Choose the one word or phrase that best completes the sentence. Then on your answer sheet, find the number of the question and fill in the space that corresponds to the letter of the answer you have chosen. Fill in the space so that the letter inside the oval cannot be seen.

1.      I understand that the governor is considering a new proposal ______________
a.       What would eliminate unnecessary writing in government
b.      Who wants to cut down on the amount of writing in government
c.       That would eliminate unnecessary paperwork in government
d.      To cause that the amount of papers written in government offices will be reduced

2.      The doctor told his receptionist that he would return ________________
a.       As early as it would be possible
b.      At the earliest that it could be possible
c.       As soon as possible
d.      At the nearest early possibility

3.      George belongs to the _____________________
a.       Class of the upper middle
b.      Upper middle class
c.       Class from the center up
d.      High medium class

4.      A good student must know ___________________________
a.       To study hard
b.      To be a good student
c.       How to student effectively
d.      The way of efficiency in study

5.      Jane changed her major from French to business,_________________
a.       With hopes to be able easier to locate employment
b.      Hoping she can easier get a job
c.       With the hope for being able to find better a job
d.      Hoping to find a job more easily

6.      He has received several scholarships _____________________
a.       Not only because of his artistic but his academic ability
b.      For both his academic ability as well as his artistic
c.       Because of his academic and artistic ability
d.      As resulting of his ability in the art and the academic

7.      Harvey will wash the clothes, ________________
a.       Iron the shirt, prepare the meal dusting the furniture
b.      Running the shirt preparing the meal, and dusting the furniture
c.       Iron the shirt, prepare the meal, and dusting the furniture
d.      To iron the shirt, prepare the meal, and dust the furniture

8.      _________________ that new information to anyone else but the sergeant.
a.       They asked him not to give
b.      They asked him to don’t give
c.       They asked him no give
d.      They asked him to no give

9.      _________________ he would have signed his name in the corner.
a.       If he painted that picture
b.      If he paints that picture
c.       If he had painted that picture
d.      If he would have painted that picture

10.  The doctor insisted that his patient ______________
a.       That he not work too hard for three months
b.      Take it easy for three months
c.       Taking it easy inside of the three months
d.      To take some vacations for three months

11.  The manager was angry because somebody ______________
a.       Had allowed the photographers to enter the building
b.      Had let photographers to enter into the building
c.       Permitting the photographers enter the building
d.      The photographers let into the building without the proper documentations

12.  Richard was asked to withdraw from graduate school because ____________
a.       They believed he was not really able to complete research
b.      He was deemed incapable of completing his research
c.       It was decided that he was not capable to complete the research
d.      His ability to finish the research was not believed or trusted

13.  The committee members resented __________
a.       The president that he did not tell them about the meeting
b.      The president not to inform them of the meeting
c.       The president’s not informing them of the meeting
d.      That the president had failed informing themselves that there was going to be a meeting

14.  _____________ did Arthur realize that there was danger.
a.       Upon entering the store
b.      When he entered the store
c.       After he had entered the store
d.      Only after entering the store

15.  The rabbit scurried away in fright __________________
a.       When it heard the movement in the bushes
b.      The movement among the bushes having been heard
c.       After it was hearing moving inside of the bushes
d.      When he has heard that something moved in the bush

Kunci Jawaban Soal TOEFL (Structure 5)

1. C
2. C
3. B
4. C
5. D
6. C
7. C
8. A
9. C
10. B
11. A
12. B
13. C
14. D
15. A

Pembahasan Jawaban Soal TOEFL (Structure 5)

Pembahasan jawaban dari Soal TOEFL dan Pembahasan Structure (Structure 5) akan kami jelaskan ke depannya. Saat ini kami fokuskan pada soal TOEFL dan jawaban. Kami sarankan Anda untuk berlangganan pada blog Pusat TOEFL ini untuk bisa terus mendapatkan soal-soal TOEFL ITP.
Comments
0 Comments
 
Copyright © ; Powered by Blogger | Sitemap | Privacy Policy | This blog (pusattoefl.blogspot.com) is not endorsed or approved by ETS.