Semua ebook dalam website ini tidak berbayar. Jika ada link yang meminta bayaran atau ada link yg error mohon sampaikan ke kami dengan memberi komen di kolom komentar beserta link postingan kami yg bermasalah. Terimakasih banyak.

Saturday, September 14, 2013

Soal Tes TOEFL dan Pembahasan Jawaban Structure (Model Test 4 by Cliffs)

Soal Tes TOEFL dan Pembahasan Jawaban Structure (Model Test 4 by Cliffs)

Setelah sebelumnya kami telah membagikan soal TOEFL dan pembahasan untuk bagian structure and written expression versi ke satu [lihat Soal Tes TOEFL dan Pembahasan Kunci Jawaban]  ,versi ke dua [lihat Soal TOEFL dan Pembahasan Jawaban], dan versi ke tiga [liha Soal TOEFL dan Pembahasan Jawaban], postingan ini kemudian merupakan versi ke empat dengan judul Soal TOEFL dan Pembahasan Structure Empat

Sesi structure and written expression merupakan sesi ke dua dalam tes TOEFL ITP. Sesi ke dua ini terdiri dari 40 soal yang terbagi atas dua bentuk: structure untuk soal nomor 1-15 dan written expression untuk soal nomor 16-40. Anda hanya mempunyai 25 menit untuk menjawab soal pada sesi ini.

Untuk mempermudah Anda menjawab soal sesi ke dua ini, kami sarankan Anda untuk memperbanyak membaca referensi terkait tips dan trik menjawab soal TOEFL khusus sesi structure and written expression. Di situs resmi Pusat TOEFL ini Anda dapat membaca Strategi Umum Menghadapi Tes TOEFL Structure & Written Expression10 Materi Sering Diujikan pada Tes Structure TOEFLMetode Belajar Structure, Grammar TOEFL yang Baik, dan masih banyak tips lainnya.

Akhir kata, mari kita berdoa kepada Tuhan agar dengan blog resmi Pusat TOEFL ini, Anda dan pelajar TOEFL lainnya serta admin sendiri dapat memahami TOEFL dengan akurat, mudah dan cepat.

___________________________________________________________________________________

Soal TOEFL (Structure Test 4)

Directions: Question 1-15 are incomplete sentences. Beneath each sentence you will see four words or phrases, marked (A), (B), (C), and (D). Choose the one word or phrase that best completes the sentences. Then on your answer sheet, find the number of the question and fill in the space that corresponds to the letter of the answer you have chosen. Fill in the space so that the letter inside the oval cannot be seen.

1. The Cyclist _______ he crossed the main street
(A) Looked with caution after.
(B) Had looked cautiously before.
(C) Was looked cautions when.
(D) looks cautious when.

2. Here_______ notebook and report that I promised you last week
(A) Is the.
(B) Are the.
(C) Was the.
(D) Has been a.

3. Neither Jane nor her brothers _______ a consent from for tomorrow's field    Trip
(A) Need.
(B) Needs.
(C) Is needing.
(D) Has need.
4. Cuba is _______  sugar-growing areas in the world
(A) One of the larger.
(B) One of largest.
(C) One of the largest.
(D) Largest.

5. The skiers would rather _______ through the mountains than go by bus
(A) To travel on train.
(B) Traveled by train.
(C) Travel by train.
(D) Travelling by the train.

6. That magnificent _______ temple was constructed by the Chinese
(A) eight-centuries-old.
(B) Eight-centuries’s-old.
(C) Old-eight centuries.
(D) eight-century-old.

7. There were two small rooms in the beach house,  _______ served as as a kitchen.
(A) The smaller of which
(B) The Smallest of which.
(C) The Smaller of them.
(D) Smallest of that.

8. Pioneer men and women endured terrible hardships, and _______                    
(A) So do their children.
(B) Neither did the children.
(C) Also the Childs.
(D) Had he studied more.

9. Mr. Duncan _______ his brother, who has a better position.
(A) Twice as much as.
(B) Twice more than.
(C) Twice as many as.
(D) Twice as more as.

10.  _______, he would have been able to pass the exam.
(A) If he studied more.
(B) If he were studying to a greater degree.
(C) Studying more
(D) He had studied more.

11. Mr. Duncan does not know _______ the lawn mower after they had finished using it.
(A) When did they put.
(B) When they did put.
(C) Where they put.
(D) Where to put.

12. The facilities of the older hospital  _______                                            
(A) is as good of better than the new hospital.
(B) Are as good or better than the new hospital.
(C) Are as good as or better than the new hospital.
(D) Are as good as or better than those of the new hospital.

13. Our flight from Amsterdam to London was delayed _______.
(A) Write a composition on their.
(B) To write composition about the.
(C) wrote some composition of his or her.
(D) Had written any composition for his.

14. The teacher suggested that her students _______ experiences with ESP.
(A) Write a composition on their.
(B) To write composition about the.
(C) wrote some composition of his or her.
(D) Had written any composition for his.

15. Of the two new teachers, one is experienced and _______
(A) The others are not.
(B) Another is inexperienced.
(C) The other is not.
(D) Other lacks experience.

Kunci Jawaban Soal TOEFL (Structure 4)

1. B
2. B
3. A
4. C
5. C
6. D
7. A
8. D
9. A
10. D
11. C
12. D
13. A
14. A
15. C

Pembahasan Jawaban Soal TOEFL (Structure 4)

Untuk pembahasan jawaban, saat ini belum kami berikan. Kami masih fokuskan pada pembagian soal-soal TOEFL dan jawaban. Jikalau Anda membutuhkan pembahasannya, silahkan berikan komentar di bawah terkait nomor soal yang menurut Anda butuh untuk dijelaskan. Silahkan bergabung pada pan page facebook resmi Pusat TOEFL di Belajar Bahasa Inggris.

Don't Miss